Thursday, 6 June 2013

Moshi2 Gift (Cenderahati)

Tak tahu nak hadiahkan apa untuk yang tersayang? Usah pening..kini anda boleh hadiahkan mereka dengan membuat tempahan di Moshi Little Baby Closet :) 

Kami menawarkan pelbagai cenderahati utk majlis harijadi, perkahwinan, perpisahan, tulus ingatan, sekolah, ulang tahun perkahwinan, cukur jambul dan macam2 lagi...best kan

berikut adalah cenderahati yg kami tawarkan:~

1. Mug Bercetak (pelbagai saiz..mini mug juga disediakan)
2. Bantal bersaiz 15x15 inci (pelbagai warna)
3. Bookmark (pelbagai saiz)
3. Keychain (pelbagai saiz dan material)
4. Kad Bisnes
5. Button Badges
6. Fridge Magnet (pelbagai saiz, corak dan material)
7. Mini Calendar
8. PVC on board Car
9. Window Sunshade (sepasang)
10. Mouse pad (pelbagai bentuk)
11. T-Shirt (pelbagai warna & saiz)
12. Satin Goodies Bag
13. Puzzle (pelbagai bentuk & saiz)
14. Jam dinding (pelbagai warna & saiz)
15. Sticker (pelbagai bentuk & saiz)

dan macam2 lagi~~ fuhh hehe

jemputla layan video di bawah..ini antara tempahan yg di order oleh pelanggan kami..ada macam2 lagi bolehlah layari ke Page FACEBOOK Moshi Little Baby Closet (https://www.facebook.com/moshilittlebaby) jangan lupa LIKE ya :D


video

Tuesday, 19 March 2013

Korean LOVE 3pcs/set (dress+legging+headband)


Korean LOVE 3pcs/set (dress+legging+headband)
RM39
*pls add postage RM6(wm)/RM9(em)

SIZE
100 (2-3 years)
110 (3-4 years)
120 (4-5 years)
130 (5-6 years)
140 (6-7 years)

make ur order here
https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby

SHAKLEE- Set Mengandung, Kelahiran & Berpantang


Keperluan Nutrisi utk para ibu dan anak2 yg sihat ^^

Untuk mendapatkan produk Shaklee anda, sila hubungi:
PM/SMS/E-mail -SITI RAIHANA- 0125022412/ moshi_raihana@yahoo.com https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby

Jam & Jigsaw Puzzle

Tempahan wall clock n puzzle A5 dari kwn lama sempena Anniversary mereka..tq for ur support :) design oleh sy hanya di Moshi Little Baby Closet ^^

berminat? pm harga ke
https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby
PM/SMS/E-mail -SITI RAIHANA- 0125022412/ moshi_raihana@yahoo.com

Wednesday, 9 January 2013

SHAKLEE- CAROTOMAX


Anda Rabun Malam? Tapak tgn/kaki keras n kering? dgn pengambilan supplement ♥ CAROTOMAX Shaklee ♥ ianya dapat membantu :)

Secara umumnya, Vitamin A yg TERBAIK~ (Shaklee Carotomax) ini boleh membantu:
- kesihatan retina mata (mengurangkan rabun)
- kesihatan tisu kulit
- kesihatan tulang
- pembentukan membran mukus
- pembentukan sel darah putih & sel darah merah
- mengekalkan sistem imunisasi badan yang sihat
- Mencegah kanser
- Diperlukan semasa selsema, batuk dan gangguan-
gangguan penyakit yang ringan.
- Terlibat dalam penghasilan sperma dan ovum.
- Penting untuk pertumbuhan tulang yang sihat.
- Meningkatkan sistem kekebalan dengan memperbaiki
fungsi sel darah putih.
- Membina semula sel-sel yang rosak.
- Melindungi dari rabun malam.
- Menjaga kesihatan mata.
- Merangsang pertumbuhan tulang yang kuat, gigi, gusi
serta kulit dan rambut yang sihat serta keihatan
umum.
- Digunakan dalam rawatan jerawat, ulcer, bisul, dan
sebagainya

-Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid menyamai
dengan:
-Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang
-Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot
-Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink
grapefruitAlpha -karoten sama dengan 89 porsi
Raspberi
-Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi

*RM80 termasuk postage*
Untuk mendapatkan vitamin Shaklee anda, sila hubungi:
PM/SMS/E-mail - 0125022412/ moshi_raihana@yahoo.com

https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby

Tuesday, 16 October 2012

Kurus dengan Diet program Shaklee~ 2Kg in a week? :)


1. Lecithin - Memecahkan lemak
2. Heb lax - Membantu tubuh dalam proses pembuangan
3. Cinch - Minuman pengurusan berat badan
(Cinch Shaklee terdapat dalam 3 rasa iaitu Vanilla, Chocolate, dan Caffe Latte..Memang sedap!)

-Detoks (herblax) + Protien (Cinch Shake or Energizing Soy Protin (ESP) + Lecitin/Omega

>>Kenapa perlu protien? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
Kenapa kene detoks? Detox herblax adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Tahukah anda? kunci asas untuk kurus adalah detox

>>Kenapa perlu Lecithin/Omega?: ..berfungsi untuk memecahkan lemak2 …Lecithin dinamakan “pengemulsi/pelarut semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh bdn..

*Bagi ibu2 menyusu biasanya mereka akan ambil ESP, kerana Cinch membantu kalori dibakar dengan lebih cepat sbb ia meningkatkan metabolisme badan, tapi bagi ibu yang menyusu anak yang berumur setahun keatas, dah boleh ambil Cinch ni tapi makanan kene seimbang..

Contoh: Bfast, ambil 2 scoop cinch+half scoop ESP(protein) bersama 2 keping toasted bread. tak berat/ringan sangat kan? so takde masalah kurang kalori untuk menyusu anak dan sebagainya. Kenapa kene add half scoop protein ESP? Sbb anda sedang menyusu, jadi keperluan nutrien/kalori haruslah mencukupi.

>>Bagaimana Cinch boleh membantu mengurangkan berat badan?
Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Untuk mendapatkan harga vitamin Shaklee anda, sila hubungi:
PM/SMS/E-mail - 0125022412/ moshi_raihana@yahoo.com https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby

Tuesday, 9 October 2012

SHAKLEE-Mighty 3 Gem Programme

SHAKLEE lagi pagi2..i'm L♥ving it :P

Kekal bertenaga sepanjang hari dengan Mighty 3 Gem Programme
“The perfect breakfast on the go”, “Sarapan sempurna untuk kekal bertenaga!”

Shaklee menawarkan Program Mighty 3 Gem untuk memulakan hari anda 
dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat.



1. 
ENERGIZING SOY PROTEINMEAL SHAKES
2. PERFORMANCE
3. MEAL SHAKES

Kebaikan apabila mengambil Mighty 3 Gem ini adalah:

anda akan :

-bertenaga sepanjang hari
-membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
-memelihara kesihatan secara menyeluruh.

Set ini amat sesuai kepada mereka yang:

-tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
-kurang peka
-mengambil masa yang lama untuk bertindakbalas
-kandungan gula dalam darah rendah
-produktiviti kerja menurun

So, anda yang merasakan anda PERLU TENAGA dan PERLU PENUMPUAN pada kerja, anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan set ini.

* sekiranya anda merasakan tiga minuman ini 'banyak', anda bolehlah membancuh ketiga-tiga minuman ini dan minum sekali harung! :) mudah, kan?

Untuk mendapatkan vitamin Shaklee anda, sila hubungi:
PM/SMS/E-mail - 0125022412/ moshi_raihana@yahoo.com

Monday, 8 October 2012

Energizing Soy Protien (ESP)


KELEBIHAN SHAKLEE ESP UNTUK ANDA



1) Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

2) Bantu hilangkan parut jerawat di muka.

3) Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.

4) Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur

5) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. Testimoni sebenar dari rakan saya yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7kg dalam masa kurang dari sebulan hanya dengan ESP.

6) Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak

7) Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam

8) Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum

9) Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

10) Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.


Promosi yang dinantikan oleh semua :) Jom dapatkan ESP dengan harga berbaloi baloi baloi.

::utk detail n harga::
PM/SMS - 0125022412 https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby
Rebutkan tawaran menarik ini.Setahun hanya SEKALI SAHAJA :)

1 botol dengan PELBAGAI khasiat :) Berbaloi-baloi


Saturday, 6 October 2012

I ♥ Shaklee (Pendaftaran Ahli)



Berminat untuk menyertai keahlian SHAKLEE samada sebagai pengguna atau pengedar? Jemput PM saya disini KLIK LINK (https://www.facebook.com/messages/moshilittlebaby) mengenai kelebihan menjadi ahli!!! BEST tau~


Untuk membeli pelbagai jenis vitamin Shaklee, anda boleh merujuk kepada senarai harga (boleh tanya saya utk best price),di mana terdapat sedikit perbezaan harga untuk Semenanjung dan Sabah & Sarawak. Kemudian, anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan dengan kediaman anda, dan boleh gunakan ID 910493 (Siti Raihana) untuk mendapatkan diskaun istimewa. ^^




KLIK pada gambar di atas utk terus menjadi ahli..banyak bonus ditawarkan..tak rugi..bonus dapat..kecantikan luaran+dalaman pon dapat. untung kan! :p

Wednesday, 30 May 2012

Customized product (Pillow Cushion)

Pillow Cushion


Pillow Cushion (personalised ur own picture)
- 20x20cm printed pic
- RM46 include postage





Customized product (Wall Clock)

(Wall Clock)


Jom tempah wall clock~ Running Man!!! gambar ape2 pon boleh..sgt sesuai utk kpop fever/family potrait/baby comel/pengantin baru/birthday utk si dia... ^_^
Saiz 8 inci
RM15/each 
not include postage~
sila email ke~ moshi_raihana@yahoo.com





Wednesday, 19 October 2011

♥ Gaun Muslimah Kanak2 + Tudung ♥

*FOR SERIOUS BUYER ONLY PLEASE~!!!

Assalamualaikum...

Memperkenalkan Koleksi Gaun Kanak-Kanak Muslimah Jenama 'Aini'

ia comel, menarik dan selesa

ajarilah anak2 perempuanmu berbusana dengan busana Muslimah
(Feel Free To Remove Tag)

Disajikan kepada anda pakaian yang paling trendy, comel dan selesa untuk puteri kesayangan anda. Pakaian ini diperbuat dari bahan cotton berkualiti tinggi. Pakaian ini juga disesuaikan dengan rekaan yang selari dengan kehendak Shariah. Kami percaya bahawa, cara terbaik untuk mengajar anak-anak kita adalah ketika mereka masih anak-anak dan mari kita bersama-sama mendorong anak-anak kita untuk memakai pakaian yang menepati ciri-ciri yang lebih Islami ... Insyaallah!

Utk perayaan/majlis kahwin/besar-besaran/kenduri kendara sgt le sesuai...all price exclude postage~


***Untuk maklumat lanjut..sila layari link dibawah..Terima Kasih ^^

 



Sunday, 11 September 2011

Carter's Gift Set

New Born (0-6mth Free size) 
carter's gift set -shoes ,top,pant ,bib (4 in 1) 

Girl gift set
Boy gift set--booked Satria Neo Oren

♥ Price RM55 exc postage ♥

Sunday, 4 September 2011

♥ Cutie Bags

RABBIT BACKPACK

 PINK/BLUE RABBIT SLING
 ANGRY BIRD BLACK SLING
PINKY GIRL SLING
BEBEAR SLING
Inside view

♥ Price RM12 exc postage ♥ 

Tuesday, 9 August 2011

♥ Campbell Soft Cloth Book

 Campbell Soft Cloth Book
Available Design
Giraffe (3)
Zebra (2)

Cotton flannel, padding, Quality elastic floc
Cloth book cover 12*11cm, part: 10*9cm, thick 6cm
5 slips per books

♥ Price RM16 exc postage ♥
----------------------------------------------------------------------------------

Monday, 8 August 2011

♥ SPROUT 3 PCS SET - BEE



SPROUT 3 PCS SET - BEE
SIZE
0-3M--available
6M--available
9M--available
12M--available


♥ Price RM35 exc postage ♥

Tuesday, 2 August 2011

Wednesday, 27 July 2011

♥ M&CO BABY SET - LITTLE GIRL & FLOWER








M&CO BABY SET - LITTLE GIRL

2 Available


M&CO BABY SET - FLOWER
2 Available
♥ Price RM18 exc postage ♥